#
Novice
V Dravogradu je te dni gostovala čebela velikanka. Razstavljena je bila v dvorani Špic D, kjer so si jo z zanimanjem ogledali številni obiskovalci, od najmlajših do najstarejših.
Župan občine Dravograd Anton Preksavec se je sestal z županom sosednje avstrijske občine Lavamünd - Labot, Wolfgangom Gallantom in direktorjem Geoparka Karavanke mag. Geraldom Hartmannom.
V Dravogradu se bosta v drugem krogu lokalnih volitev pomerila neodvisni kandidat Anton Preksavec in Marjeta Podgoršek Rek.
Koroški pokrajinski muzej, Muzej Ravne na Koroškem vas v četrtek, 24. novembra ob 18. uri vabi v Muzej Ravne na Koroškem, Na gradu 2, na Koroški muzejski večer z naslovom Lekarniško steklo in lekarništvo na Koroškem.
Harry Potter je fenomen, ki je zaznamoval celotno generacijo. Mladi bralci so s knjigami o čarovniku odraščali in skozi svet magije spoznavali izzive, ki jih srečujemo tudi v resničnem življenju. Pomemben del mozaika pa ob knjigah in filmih prispeva tudi izvirna glasba iz filmov, ki smo ji lahko prisluhnili tudi pri nas.
Zaposleni v slovenjgraškem podjetju Adient so bili danes na zboru delavcev seznanjeni z načrtovano usodo podjetja. Vest o zaprtju tovarne so jim ob obisku v Slovenj Gradcu osebno sporočili predstavniki vodstva iz Nemčije.
Na prireditvenem prostoru Luknja v Dravogradu se je odprlo drsališče, ki bo obratovalo vse do konca februarja 2023, uporaba pa bo brezplačna.
Mladinski svet Ravne na Koroškem je v soboto organiziral že 8. Miklavžev tek po CIK - CAKU na Ravnah na Koroškem.
Koroški pokrajinski muzej v soboto vabi na brezplačno glasbeno delavnico za najmlajše.
Neodvisni kandidat za župana občine Dravograd bo na lokalnih volitvah nastopil tudi s podporo dveh največjih slovenskih strank – Gibanje Svoboda in SDS.
V soboto je Mladinski svet Ravne na Koroškem v prostorih Grajske časopisne kavarne Elenore organiziral amaterski hitropotezni šahovski turnir Šah ob kavi.
aaa

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes