#
Novice
Policisti Policijske postaje Dravograd so med vikendom naleteli na 20-letnega voznika osebnega vozila, ki se je, ko je opazil policijsko patruljo, skušal izogniti kontroli.
Za območje Koroške trenutno tečeta dva postopka umeščanja večjih potencialnih polj vetrnih elektrarn v prostor.
Delovna skupina, ki jo sestavljajo koroški župani in predstavniki zdravstva, opozarja, da je situacija na Koroškem resna. V skupni izjavi so Korošce pozvali z odgovornemu ravnanju za dobro nas vseh.
Primere okužb s koronavirusom so potrdili tudi na OŠ Neznanih talcev Dravograd in v vodstvu VVZ Dravograd.
Na Ravnah na Koroškem bodo športni park razširili z večnamenskimi tribunami in dodatnimi prostori za športnike.
V nedeljo je v popoldanskih in večernih urah Koroško zajelo neurje z vetrom in sneženjem. Največ težav je bilo v mežiški dolini.
Koroška delovna skupina za Covid-19 je Vlado RS pozvala, naj zagotovi dovolj cepiva tudi za Koroško.
Nekoč priljubljena izletniška točka in hotel Rimski vrelec je v zadnjih letih buril duhove predvsem z neuspešnimi poskusi prodaje in nakupa ter z različnimi zamislimi o takšni ali drugačni oživitvi kompleksa. Sedanji lastnik se je po posvetu s stroko odločil, da stavbo podre.
Na vladni novinarski konferenci je o trenutni situaciji na Koroškem spregovorila strokovna direktorica Splošne bolnišnice Slovenj Gradec dr. Jana Makuc.
Na Koroškem so v četrtek zabeležili 65 novih okužb s koronavirusom.
Zaradi večjega števila potrjenih okužb med stanovalci slovenjgraške enote Koroškega doma starostnikov so v Bolnišnico Topolšica od tam premestili 15 stanovalcev.
aaa

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes