#
Novice
V petek odkrili okužbe s koronavirusom v treh koroških občinah, med njimi je trudi občina, ki ji je bilo doslej prizanešeno.
V Slovenj Gradcu bodo bazenski kompleks v izgradnji nadgradili še z otroškim parkom. Idejno zasnovo so svetniki Mestnega sveta s 24 glasovi za in enim vzdržanim že potrdili na zadnji seji.
V Sloveniji so v ponedeljek potrdili 15 novih okužb s koronavirusom. Na Koroškem tokrat ni bilo novega primera.
V Dravogradu so ob dnevu državnosti odprli skupno razstavo dveh koroških slikarjev z obeh strani meje. Razstava je del projekta Gradimo mostove, njena posebnost pa je, da so umetniška dela razstavljena na mostovih v koroških krajih. Med prvimi se z umetniškimi deli ponaša »stari« most v Dravogradu, ki je zadnjih nekaj let v prenovljeni obliki namenjen kolesarjem in pešcem.
V nedeljo dopoldne se je v okolici Raven na Koroškem zgodila nesreča pri delu s traktorjem.
S Policijske uprave Celje so sporočili, da sta se med najdenimi predmeti, ki jih hranijo na Policijski postaji Slovenj Gradec, znašla tudi dva vrednejša predmeta.
Zaradi naraščanja števila COVID19 pozitivnih primerov v regiji so od 3. julija 2020 obiski v SB Slovenj Gradec ponovno prepovedani.
Med 21 novo odkritimi okužbami jih je kar 9 na Koroškem v dveh občinah.
Popoldne je dravsko dolino zajelo močno neurje.
Ob 10.42 uri se je na cesti med Črno na Koroškem in Javorjem zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.
V Dravogradu se je minuli petek odvijalo tretje srečanje treh avtomoto društev, AMD Dravograd, AMD Štefan Kovač Murska Sobota in AMD Kočevje, ki se vsako leto srečujejo na strokovnih in družabnih srečanjih.
aaa

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes