#
Šport
Mladinski svet Ravne na Koroškem je v soboto organiziral že 8. Miklavžev tek po CIK - CAKU na Ravnah na Koroškem.
Red za zasluge je Tine Urnaut sprejel iz rok predsednika Pahorja.
Člani Odbojkarskega kluba Fužinar so včeraj namesto skokov v blok, servisa, sprejema in preigravanja nasprotnika kalili povsem druge športne veščine.
Udeležilo se ga je zavidljivo število kolesarjev, ki so se pogumno spopadli z desetkilometrskim vzponom.
Na letošnjem svetovnem prvenstvu se je Korošica zavihtela na najvišjo stopničko tudi tretjič.
Članska ekipa NK Dravograd se bo to soboto pomerila z ekipo NK Brežice. Pred tretjo tekmo sezone so optimistični in dobro pripravljeni, zato upajo na zmago. K temu jim bo pomagala tudi pomoč navijačev s tribune. O pripravah na tekmo in vzdušju v ekipi sta spregovorila trener Bojan Kus in kapetan Aljoša Gluhović.
V soboto je Mladinski svet Ravne na Koroškem v prostorih Grajske časopisne kavarne Elenore organiziral amaterski hitropotezni šahovski turnir Šah ob kavi.
Društvo športnih novinarjev je športno plezalko Janjo Garnbret razglasilo za najboljšo športnico Slovenije za 2019.
Koroški atletski klub je organiziral enega najbolj množičnih tekmovanj v stadionski atletiki v slovenskem prostoru. Kar 376 mladih atletov in atletinj se je dva dni borilo za državne naslove v vseh atletskih disciplinah.
Koroški košarkar Tine Kotnik bo kariero nadaljeval v francoskem klubu Boulazac Basket Dordogne.
Mednarodni mladinski košarkarski turnir Sloveniaball je v polnem zamahu. Prvi del, v katerem so se med seboj pomerila dekleta, se je zaključil v nedeljo, Slovenke so osvojile bron, fantje pa se pripravljajo, da bodo svoje veščine pod košem pokazali proti koncu tega tedna.
aaa

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes