#
Obvestila
Župani mestnih občin so na videokonferenčni seji Skupščine Zveze mestnih občin Slovenije uskladili enotno ukrepanje v času ponovno razglašene epidemije.
Količina vode je kritično nizka, dovažati jo morajo s cisternami.
JKP Komunala Slovenj Gradec obvešča vse uporabnike, ki se oskrbujejo s pitno vodo iz vodovodnega sistema Dolič, da je zaradi neurja dne 22.6.2019, do preklica potrebno obvezno prekuhavanje pitne vode.
Elektro Celje obvešča uporabnike, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del prekinjena dobava elektrike.
Po včerajšnji tragični nesreči, ki je terjala dve življenji, so zaradi nevarnosti padanja kamenja in skal na cestišče zaprli odsek ceste za ves promet.
Občina Dravograd obvešča uporabnike pitne vode iz sistema Gorče - Libeliče, da so v odvzetem vzorcu zaznali prisotnost bakterij, ki nakazujejo fekalno onesnaženje vode, zato je vodo potrebno do nadaljnega prekuhavati.
Agencija RS za okolje je za vso državo izdala oranžno opozorilo zaradi nevarnosti močnih nalivov ter hitrega naraščanja rek in hudournikov.
Na naraščajoč problem so opozorili prebivalci. Z občine sporočajo, kako lahko krajani pomagajo zajeziti rast števila podgan.
Na Koroškem se je pojavila gripa, ki še posebej ogroža ljudi, ki so že sicer bolni, zato so v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec spremenili režim obiskov.
Elektro Celje obvešča uporabnike, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del ponekod prekinjena dobava elektrike.
Regiski center za obveščanje opozarja prebivalce občin Dravograd, Muta, Vuzenica,Radlje in Podvelka, da se zaradi močnih padavin od 15. ure dalje pričakuje znatno povečan pretok Drave.
aaa

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes