#
Šport
Plavalni klub Fužinar Ravne je ta konec tedna na Mestnem kopališču na Ravnah na Koroškem organiziral 7. Veliko nagrado Slovenije oziroma 46. Mednarodni plavalni miting 2019.
NK Dravograd je danes popoldne na Bledu na povratni tekmi, ki se je končala brez golov, premagal ekipo Bleda in se ponovno uvrstil v 2. Slovensko nogometno ligo.
Nekdanji trener NK Dravograd Marko Pšeničnik je z novim letom pod svoje okrilje vzel člansko ekipo NK Akumulator.
Bogdan Gabrovec ostaja predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS). Na včerajšnji volilni skupščini v Ljubljani so delegati njegov drugi mandat soglasno podprli.
Neznano kam je izginila 17-letna Rebeka Klinc iz Slovenske Bistrice. Policija poziva vse, ki bi o tem karkoli vedeli, naj pokličejo 113.
S sobotno dobrodelno tekmo, članskim derbijem, so koroški košarkaši pomagali, da je družina 10-mesečnega Lovra korak bližje k srečnejšemu življenju.
Ob koncu sezone, ki jo je Nogometni klub Koroška Dravograd zaključil z izjemnim uspehom – uvrstitvijo v 2. SNL, je zlasti starše otrok presenetila novica, da tamkajšnjo nogometno šolo zapuščata dva izmed trenerjev, Robert Koren in Anže Pečnik. Nekatere starše je zaskrbelo, da bo to usodno za organizacijo, ki je povezuje Dravograd več kot sedem desetletij, ugibali so tudi o razpadu nogometne šole, ki je ponos kluba že 24 let in je na svetovno nogometno prizorišče izstrelila kar nekaj vrhunskih nogometašev. Toda v klubu pojasnjujejo, da situacija ni zaskrbljujoča.
Na včerajšnjem rokometnem derbiju sta se v polni dvorani v Slovenj Gradcu pomerila domači RK Slovenj Gradec 2011 in gostujoči RK Drava Ptuj. Domačini so v dvoboj spet stopili kot favorit in to vlogo pod vodstvom Sebastjana Soviča tudi upravičili. Tekma se je odvila kot se za derbi spodobi, obe ekipi sta si želeli zmage, Slovenjgradčani pa so imeli prednost domačega igrišča in navijaške podpore.
Po objavi članka o igrišču z umetno travo je situacijo pojasnil podžupan občine Anton Preksavec. Njegov odgovor obljavljamo v celoti.
Košarkarji KK Dravograd Koroška so minulo soboto v 8. krogu doživeli svoj prvi poraz v sezoni.
Minuli konec tedna so se na 16. memorialu Danila Gostenčnika v dvoranskem nogometu pomerile mlajše selekcije klubov iz Slovenije in tujine.
aaa

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes