#
Obvestila
Mestna občina Slovenj Gradec obvešča uporabnike lokalne ceste od Podgorja proti Razborju, da je cesta na odseku Spodnja vas - odcep Velunja zaradi plazu zaprta.
Dogodek, ki na Ravne vsako leto privabi številne ljubitelje narodnozabavne glasbe, je odpovedan.
Na Koroškem je v zadnjih dneh vse več obolelih otrok z rotavirusnimi okužbami, zato so v slovenjgraški bolnišnici omejili obiske.
Elektro Celje obvešča uporabnike, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del ponekod prekinjena dobava elektrike.
Zaradi močnih padavin se nivo reke Drave viša, trenutni podatki hidrološke merilne postaje v Črnečah kažejo pretok 798m/s. Severni sosedje so v pripravljenosti že od popoldneva.
Elektro Celje obvešča uporabnike, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del prekinjena dobava elektrike.
Količina vode je kritično nizka, dovažati jo morajo s cisternami.
JKP Komunala Slovenj Gradec obvešča vse uporabnike, ki se oskrbujejo s pitno vodo iz vodovodnega sistema Dolič, da je zaradi neurja dne 22.6.2019, do preklica potrebno obvezno prekuhavanje pitne vode.
Elektro Celje obvešča uporabnike, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del prekinjena dobava elektrike.
Po včerajšnji tragični nesreči, ki je terjala dve življenji, so zaradi nevarnosti padanja kamenja in skal na cestišče zaprli odsek ceste za ves promet.
Občina Dravograd obvešča uporabnike pitne vode iz sistema Gorče - Libeliče, da so v odvzetem vzorcu zaznali prisotnost bakterij, ki nakazujejo fekalno onesnaženje vode, zato je vodo potrebno do nadaljnega prekuhavati.

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes