#
Novice
Občina Dravograd že od julija 2002 najema zasebno zemljišče, na katerem stoji velika večina pomožnega nogometnega igrišča na Špicfeldu.
Koroška delovna skupina za Covid-19 je Vlado RS pozvala, naj zagotovi dovolj cepiva tudi za Koroško.
Nekoč priljubljena izletniška točka in hotel Rimski vrelec je v zadnjih letih buril duhove predvsem z neuspešnimi poskusi prodaje in nakupa ter z različnimi zamislimi o takšni ali drugačni oživitvi kompleksa. Sedanji lastnik se je po posvetu s stroko odločil, da stavbo podre.
Na vladni novinarski konferenci je o trenutni situaciji na Koroškem spregovorila strokovna direktorica Splošne bolnišnice Slovenj Gradec dr. Jana Makuc.
Na Koroškem so v četrtek zabeležili 65 novih okužb s koronavirusom.
Zaradi večjega števila potrjenih okužb med stanovalci slovenjgraške enote Koroškega doma starostnikov so v Bolnišnico Topolšica od tam premestili 15 stanovalcev.
Zaposleni v slovenjgraškem podjetju Adient so bili danes na zboru delavcev seznanjeni z načrtovano usodo podjetja. Vest o zaprtju tovarne so jim ob obisku v Slovenj Gradcu osebno sporočili predstavniki vodstva iz Nemčije.
Do 26. marca poteka javna razgrnitev gradiva v zvezo s 17-kilometrskim odsekom načrtovane hitre ceste na tretji razvojni osi od Otiškega Vrha do meje z Avstrijo pri Holmcu. Organizirani bosta tudi dve javni obravnavi na Prevaljah in na Ravnah na Koroškem.
Med septembrom in decembrom 2020 so ekipe ZRCK v COVID 19 okolju obravnavale 1.275 pacientov. Do sedaj se je s COVID-19 okužilo 41% vseh zaposlenih na ZRCK.
Senzacionalizem je dandanes žalostno dejstvo medijev in Dravograd se je v torek zbudil v še eni od takih nepreverjenih in napihnjenih zgodb. Kolektiv pedagogov OŠ Dravograd se je na obtožbe njihove predstojnice ostro odzval s skupno izjavo za naš medij.
Kljub povečani obremenitvi zdravstva zaradi pandemije na Koroškem zdravstveni domovi še vedno izvajajo večino preventivnih programov.

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes