#
Novice
Po izbruhih okužb s koronavirusom v domovih za starejše občane in podobnih bivalnih skupnostih se pojavljajo izbruhi tudi v delovnih organizacijah. Med njimi je tudi mežiški Cablex.
Podjetje Adient Slovenj Gradec je začelo z odpuščanjem.
Avstrijci se vse odločneje zoperstavljajo sporni ustaški slovesnosti s sicer 60-letno tradicijo.
Na Koroškem beležimo nenaden porast okužb s koronavirusom, zaradi česar sta občini, ki ju je drugi val za zdaj najhuje prizadel, sprejeli dodatne ukrepe za preprečevanje širjenja epidemije.
V četrtek so potrdili skupno 16 novih okužb.
Med 13 pozitivnimi so primer okužbe v torek odkrili tudi na Koroškem.
Izmed 99 novih primerov v Sloveniji jih je 15 odkritih na Koroškem.
Na prvi državni praznik dneva slovenskega športa, 23. septembra, je informacijska točka Europe Direct Koroška v sodelovanju s Šolo zdravja Javornik in Osnovno šolo Koroški jeklarji organizirala interaktiven dogodek, posvečen promociji športa in pomenu znanja jezikov. V soboto, 26. septembra, dan, je namreč evropski dan jezikov, ki je poklon jezikovni pestrosti Evrope.
Skoraj novo gospodarsko poslopje je požar povsem uničil.
V petek odkrili okužbe s koronavirusom v treh koroških občinah, med njimi je trudi občina, ki ji je bilo doslej prizanešeno.
V Slovenj Gradcu bodo bazenski kompleks v izgradnji nadgradili še z otroškim parkom. Idejno zasnovo so svetniki Mestnega sveta s 24 glasovi za in enim vzdržanim že potrdili na zadnji seji.

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes