#
Novice
Minister za okolje in prostor Andrej Vizjak se je sestal z županjo občine Dravograd Marijano Cigala in županom občine Vuzenica Franjem Golobom, ki sta mu predstavila težave pri zagotavljanju sredstev za plačila del na 50 milijonov evrov vrednem projektu vodooskrbe v Zgornji Dravski dolini. Minister je obljubil pomoč pri preseganju birokratskih ovir.
Izmed 189 novih primerov okužbe s koronavirusom so 10 primerov odkrili na Koroškem.
V soboto so kljub tradicionalno nižjemu številu odkritih primerov med vikendom na Koroškem odkrili največ okužb v enem dnevu. Pozitivnih testov na koronavirus je bilo kar 24.
Med rekordnimi 238 okužbami jih je 14 na Koroškem.
Nov izbruh okužb s koronavirusom so na Koroškem zabeležili v Zdravstvenem domu Ravne, zaradi česar se spopadajo s precejšnjo kadrovsko stisko. Z dela je odsotnih kar 30 oseb.
Ravenska policista sta v sredo popoldne ujela pobeglega tovornjakarja. Večkratni kršitelj se je zaradi svojih ravnanj poslovil od vozila, policija je namreč sodišču predlagala odvzem in uničenje vozila.
Ob predstavitvi novih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa je premier Janez Janša povedal, da bo v Črni na Koroškem minister za zdravje Tomaž Gantar v kratkem razglasil izredno situacijo.
V soboto se je v Šmartnem pri Slovenj Gradcu zgodila huda prometna nesreča z udeležbo štirih vozil.
V petek so na Koroškem odkrili devet novih primerov okužbe s koronavirusom.
S ponedeljkom bo bolnike s COVID-19 sprejemala tudi Splošna bolnišnica Slovenj Gradec. Ker oskrba teh bolnikov zahteva bistveno več zdravstvenega kadra, bodo v bolnišnici okrnjene ostale dejavnosti, so pojasnili v sporočilu za javnost.
V Radljah ob Dravi bodo kupcem ponudili storitve mobilnih trgovin.
aaa

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes