Opozorilo

Ste kupili to košaro? Ne uporabljajte je, dokler ne zamenjate vrvi
Ste kupili to košaro? Ne uporabljajte je, dokler ne zamenjate vrvi
09.10.2018 12:06 Urša Prosenjak Hofer

Hofer svoje kupce opozarja na morebitno nevarnost pri uporabi izdelka, ki so ga umaknili iz prodaje. Gre za gugalno košaro, pri kateri se vrvi lahko odpnejo, zato proizvajalec brezplačno ponuja kupcem nov vrvni sistem.

Pri gugalni košari, ki jo dobavlja podjetje Flexxtrade GmbH & CO KG, se nosilna kovinska obročka lahko razpreta in obstaja možnost poškodbe.

Dobavitelj opozarja, da se kovinska obročka, na katera se gugalno košaro obesi, v določenih primerih ob zelo veliki obremenitvi lahko razpreta. Da bodo kupci gugalno košaro lahko varno uporabljali, jim dobavitelj Flexxtrade GmbH & CO KG ponuja popolnoma nov, že sestavljen nadomestni vrvni sistem, s katerim boste zamenjali obstoječega.

Kupce še opozarjajo, naj do zamenjave vrvnega sistema gugalne košare ne uporabljajo.

Za zamenjavo obstoječega vrvnega sistema z novim lahko kupci pokličejo dobavitelja od ponedeljka do petka med 8. in 20. uro na brezplačno telefonsko številko 00 800 45 62 2000 ali pišejo na e-naslov flexxtrade-si@teknihall.com.

Nadomestni vrvni sistem bodo vključno z natančnimi navodili za namestitev brezplačno prejeli po pošti. Kdor želi izdelek kljub temu vrniti, lahko to stori v najbližji trgovini HOFER. Kupnino bodo povrnili tudi brez predložitve računa. Izdelek, ki je bil na voljo v posebni ponudbi od 31. maja 2018 v vseh trgovinah, so umaknili iz prodaje.

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes