#
Šport
Člani Odbojkarskega kluba Fužinar so včeraj namesto skokov v blok, servisa, sprejema in preigravanja nasprotnika kalili povsem druge športne veščine.
Udeležilo se ga je zavidljivo število kolesarjev, ki so se pogumno spopadli z desetkilometrskim vzponom.
Na letošnjem svetovnem prvenstvu se je Korošica zavihtela na najvišjo stopničko tudi tretjič.
Članska ekipa NK Dravograd se bo to soboto pomerila z ekipo NK Brežice. Pred tretjo tekmo sezone so optimistični in dobro pripravljeni, zato upajo na zmago. K temu jim bo pomagala tudi pomoč navijačev s tribune. O pripravah na tekmo in vzdušju v ekipi sta spregovorila trener Bojan Kus in kapetan Aljoša Gluhović.
Korošica je znova premaknila meje mogočega.
Po odhodu nekaterih trenerjev, med drugim tudi strokovnega vodje Roberta Korena, nadaljuje Nogometna šola Dravograd Koroška po kratkih počitnicah svoje poslanstvo z novim elanom in novimi okrepitvami.
Koroški atletski klub je organiziral enega najbolj množičnih tekmovanj v stadionski atletiki v slovenskem prostoru. Kar 376 mladih atletov in atletinj se je dva dni borilo za državne naslove v vseh atletskih disciplinah.
Koroški košarkar Tine Kotnik bo kariero nadaljeval v francoskem klubu Boulazac Basket Dordogne.
Mednarodni mladinski košarkarski turnir Sloveniaball je v polnem zamahu. Prvi del, v katerem so se med seboj pomerila dekleta, se je zaključil v nedeljo, Slovenke so osvojile bron, fantje pa se pripravljajo, da bodo svoje veščine pod košem pokazali proti koncu tega tedna.
Janja Garnbret je osvojila že drugo zlato odličje na letošnjem svetovnem prvenstvu na Japonskem.
Plavalka ravenskega Fužinarja Tjaša Oder je na svetovnem prvenstvu v Gwangjuju v Južni Koreji davi osvojila deveto mesto na 800 m prosto. Z dosežkom 8:30,97 je za osebnim rekordom zaostala za pet sekund, finale pa se ji je izmuznil za dobro sekundo.

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes