Košarka

Prihajajo Dnevi koroške košarke
Prihajajo Dnevi koroške košarke
14.09.2019 22:07 Uredništvo KK Dravograd

Prihodnji teden bo na Koroškem košarkarsko obarvan. Košarkarski klub Dravograd Koroška pripravlja dneve koroške košarke.

S pestrim dogajanjem, ki se bo odvijalo od ponedeljka do nedelje, želijo združiti vse ljubitelje tega športa. Najmlajšim, ki delajo prve košarkarske korake ali pa o njih šele razmišljajo, bodo predstavili košarko na zabaven način, s starejšimi in aktivnimi igralci bodo utrjevali in poglabljali znanje, veteranom pa bodo obudili spomine na pretekla obdobja košarke v naših krajih.

Od ponedeljka do petka bodo v telovadnicah osnovnih šol Dravograd, Šentjanž, Ravne na Koroškem in Vuzenica najmlajšim predstavili Igrivo košarko, šolarje bodo povabili k vpisu v košarkarske krožke, klubske ekipe se bodo ogrevale s trening tekmami, za pomožne sodnike pa bodo organizirali seminarje.

Vrhunec dogajanja bo v soboto in nedeljo v športnem centru Špic D. V soboto se bosta on 11. uri na parketu pomerili prvoligaški ekipi fantov U 17 Dravograd Koroška in Zlatorog Laško, po tekmi pa se bo pričel klubski piknik, predstavili pa bodo tudi Klub 99. Vso popoldne bo v dvorani potekal spremljevalni program s srečelovom in košarkarskimi igrami v dvorani. Ob 18. uri pa se obeta svojevrsten spektakel: osrednja tekma nekdanjih košarkarjev, podpornikov in gostov, prijetno druženje pa se bo nadaljevalo tudi po tekmi.

Tudi v nedeljo ne bo manjkalo košarkarske zabave. Najprej si bomo ogledali tekmo med prvoligaškima ekipama U 15 Dravograd Koroška in Vojnik, od 13. ure dalje pa bo potekal turnir Andfit 3x3 v članski in mlajših kategorijah, odvijal pa se bo tudi spremljevalni program.  

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes