ESGE FEST v počastitev slovenjgraškega občinskega praznika
ESGE FEST v počastitev slovenjgraškega občinskega praznika
11.09.2019 21:32 Uredništvo

Prireditve se bodo pričele že v petek, odvijale pa se bodo vse do oktobra, do obletnice pridobitve naziva mesto glasnik miru.

Letošnji september bo v Slovenj Gradcu zaznamovalo pestro dogajanje ob občinskem prazniku Mestne občine Slovenj Gradec, ki ga edina koroška mestna občina praznuje 19. septembra kot obeležitev prejetja naziva mesta Glasnik miru. Na podlagi odličnega odziva in obiska prireditev Poletja v Slovenj Gradcu so obiskovalcem tudi v mesecu septembru v sodelovanju z različnimi organizatorji pripravili zanimivo ponudbo dogodkov skozi vse dni v času med 13. in 21. septembrom, nekaj zanimivih dogodkov pa se bo nadaljevalo tudi ob koncu septembra ter v oktobru, ko bodo posebej obeležili 30-letnico pridobitve naziva mesto Glasnik miru. Celoten sklop prireditev se letos predstavlja z novim imenom ESGE FEST kot festival jesenskih prireditev v Slovenj Gradcu.

ESGE FEST se bo pričel že ta petek z izborom mlade kmetice in mladega gospodarja leta, sobota bo posvečena najmlajšim, nedelja pa bo dan za sprostitev ob humoristični gledališki predstavi. Pester nabor prireditev se bo nadaljeval tudi prihodnji teden, o posameznih dogodkih pa bomo sproti poročali.

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes