Šokantno

Rogljički dobrodošlice končali v smeteh
Rogljički dobrodošlice končali v smeteh
05.09.2019 00:08 Uredništvo Alan Bukovnik Facebook

Prvi šolski dan je v Radljah ob Dravi dobil grenak priokus.

Radeljska podjetnica Sara Golob, lastnica trgovine Zdrav obrok, je želela najmlajšim polepšati prvi šolski dan in jim je na poti v šolo delila rogljičke.

Čeprav je bila večina otrok darila vesela, pa nekateri z rogljički niso bili zadovoljni. Nekaj zdravih rogljičkov iz polnovredne moke se je namreč znašlo v košu za smeti ob poti v šolo. Tam jih je opazil župan občine Radlje ob Dravi Alan Bukovnik, ki je bil nad najdbo ogorčen. "Mar bi raje odklonili rogljiček, ne pa, da so ga po 50 m vrgli v smeti," je zapisal na družabnem omrežju, obenem pa pozdravil lepo gesto podjetnice in se ji zahvalil.

Nad dogodkom so presenečeni tudi v tamkajšnji šoli, kjer pa poudarjajo, da večina otrok s hrano ne ravna neodgovorno, saj v šoli posvečajo veliko pozornosti privzgajanju primernega odnosa do hrane.

Neljubi dogodek pa Sare Golob ni odvrnil od njene prijazne geste. Sicer ji ni vseeno, da so njeni rogljički končali v smeteh, pa ji dajejo zagon nasmehi na obrazih večine otrok, ki so rogljiček hvaležno sprejeli, zato je že zdaj odločena, da jih bo na podoben način razveselila tudi naslednje leto.

Rogljički dobrodošlice končali v smeteh

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes